E-mail: info@pannako.hu - Telefon: +36 96 524 748

Gyakran Ismételt Kérdések

Ne legyen semmi megválaszolatlan

Kérdései vannak? Mi válaszolunk!

Összegyűjtöttük a leggyakrabban előforduló kérdéseket, amelyeket az ügyfeleink a GastroApp-al kapcsolatban tettek fel.

Mi az a GastroApp?

Egy keretrendszer (framework), amely olyan mint egy lego építőjáték. Mi elkészítettük előre a funkciókat, amelyek segítségével gyorsan és olcsón tudunk SAJÁT mobil alkalmazást készíteni Önnek.

Mi a különbség a GastroApp I. és a II. között?

A GastroApp I. hagyományos éttermek, borászatok, pékségek számára fejlesztettük. A GastroApp II. a termékrendelés funkcióval alkalmaz rendeléssel kapcsolatos (étel házhoz szállítás, bor rendelés) cégek kiszolgálására is.

Mennyibe kerülne nekem egy sját alkalmazás?

GastroApp I. esetében egy saját alkalmazás elkészítése már 1990 Ft+Áfa/hó áron elérhető. Ebben az esetben Android és iOS (Apple) platformok csak egyikére. 3990 Ft+Áfa/hó áron már két rendszerre rakjuk össze az applikációt. 5550 Ft+Áfa/hó áron pedig egyedi design (színek splash képernyő, egyedi hátterek) is része a csomagnak. ezeken kívül semmi más költség nem terheli az Ön számláját. A díjcsomagokról részletesebben itt tájékozódhat: díjcsomagok  

Van még kérdése?

Kollégáink rendelkezésre állnak, az alkalmazás funkcióival, megrendeléssel, feltöltésével és használatával bármiféle kérdése felmerülne. Írnon e-mail, vagy hívjon bennünket kérdéseivel!

Kapcsolatfelvétel

Back to Top