E-mail: info@pannako.hu - Telefon: +36 96 524 748

Mi a GastroApp?

A GastroApp egy keretrendszer, egy legó építőjáték, amely révén gyorsan és olcsón készíthető SAJÁT mobil alkalmazás.

Kiknek ajánljuk?

Éttermek, bistróknak, étel kiszállító cégeknek, pékségeknek, borászatoknak, továbbá alkalmas egyszerűbb shopok kiszolgálására is.

Miért jó?

Mert a telefon a jelen és jövő eszköze, mert a telefon mindig kéznél van és mert az appon keresztül 2 érintéssel információhoz lehet jutni.

GastroApp funkciói

Admin felület

Webes adminisztrátori felületen keresztül, könnyedén – alapfokú számítógépes ismeretekkel is – lehet az alkalmazás tartalmát (menü, étlap, ajánlat, galéria, elérhetőségek) frissíteni.

Design

Felhasználóbarát, jól kezelhető és letisztul design, amely nagyszerű formába önti az információkat. A design a kor legmagasabb szintű elvárásáinak is megfelel.

Technológia

A GastroApp segítségével kialakított mobil alkalmazások a következő funkciókat tartalmazhatják: rendelés, étlap, napi/heti menü, bemutatkozás, ajánlatunk, galéria, kapcsolat.

Felhasználói élmény

A hosszú és alapos tervezői munkának köszönhetően sikerült kialakítani egy egyszerű és könnyen átlátható felületet, amin keresztül a felhasználók pillanatok alatt tájékozódni tudnak az étterem kínálatáról, sőt akár 3 érintésből rendelni is tudnak.

ASO : App Store Optimalization

Az okostelefonokon, az alkalmazásboltok keresője a legfontosabb tájékozódási pont. Alkalmazásainkat úgy készítjük és helyezzük el az alkalmazás boltokban (App Store), hogy a fontos kulcsszavakra (pl. étterem, étterem budapest) elsők között legyen.

Marketing

A rendszer tervezésénél figyelembe vettük, hogy az alkalmazás elkészítése nem az egyetlen feladat. Fontos azt széles körben publikálni és ismerté tenni. Ezért minden apphoz 12db asztali kínálót adunk és blogunk révén ellátjuk a cégeket hasznos marketing ötletekkel.

ÓRIÁSI akcióval lehet étterme mobil

GastroApp II. két platformra (iOS + Android) egy áron

GastroApp II. bemutató videó

Partnereink

google
android
gastromania
pannako
 apple   

Back to Top